torsdag 9 februari 2012

C-vitaminer


Arla tyckte visst att vi led av C-vitaminbrist såhär i vintertid och slumpaknappen gav oss Quinoa med saffran (och apelsin) och till efterrätt kanelgratinerade citrusfrukter.

Gäster hade vi också denna Arlakväll, vår kära vän och fotograf Pernilla Månsson (som kom med sin nyinköpta skidhjälm, snygg va?) och MrArlabrodern Fredrik som kom helt utan hjälm. Dryck blev det också; rödvin och sen Annelis rosa favoritbubbel till efterrätten.



Quinoarätten fick mitt-i-mellan betyg, inte äckligt, inte särskilt fascinerande heller. Kanske inte en jättemättande rätt, men med lite macka till så blev magen ganska full ändå. Såhär blev betygen:

Anneli:

Mr Arla:

Lena:

Arlamannen:

Pernilla:

Fredrik:




O sen blev det dags för en väldig massa apelsiner som fått götta sig i ugnen med honung, kanel och kardemumma. Till detta blev det vaniljvisp. De flesta av oss tyckte att detta var hyfsat, men lite för surt på sina ställen, för att vara en efterrätt ville vi att det skulle vara lite sötare, och lite roligare liksom. Men visst, helt okej. Och C-vitaminer fick vi i oss, tack för det Arla!

Anneli:

Lena:

Arlamannen:

Fredrik:

Mr Arla:

Pernilla:








Innan kvällen led mot sitt slut blev det prat om både filmfestival och fördomar som kryper på en ibland. Nästa vecka åker Anneli och Mr Arla till Tyskland och ser på mer film så då har vi ett litet arlauppehåll, men sen blir det mera Arlakväll igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar